Birkerød ligger i Rudersdal kommune som er et naturskønt område med masser af muligheder og aktiviteter.

Hvis du vil inspireres, så prøv noget af nedenstående:

Oplevrudersdal er kommunens egen oplevelseskalender

Kultunaut er hele Danmarks kulturkalender.

Gå i naturen - oplev kulturen. Ring til de talende monumenter i Rudersdal Kommune: Med din mobiltelefon i hånden, så kan du ringe op og få en forklaring eller historie om det monument du står overfor. På  hjemmesiden som du når med "de talende monumenter" kan du downloade et kort, som viser hvor du finder monumenterne.


RudersdalRutens Univers er et helt unikt motions-, oplevelses- og naturunivers. Hele formålet med og ideen bag RudersdalRutens Univers er, at det skal være nemmere og sjovere for alle at leve et sundt og aktivt liv.

RudersdalRuten er et sammenhængende stiforløb, der snor sig gennem Rudersdal Kommune. Ruten er på 42,195 km (den officielle marathondistance), og strækker sig fra Vedbæk i øst til Birkerød i vest og fra Sjælsø i nord til Mølleåen i syd. Dertil kommer syv temaruter samt tre træningspavilloner.

Vandrere, stavgængere, løbere, cyklister, børn og voksne, opdagelseslystne og naturinteresserede - RudersdalRutens Univers har noget til brug for alle.

Tag ud i det fri og prøv RudersdalRuten og de andre ruter - ruter i et smukt og varieret landskab med vekslende terræn.

Husk, det er ude i naturen, man får den allerbedste inspiration.

 

GEOCACHING - Skattejagt for hele familien

Geocaching er god gammeldags skattejagt på den nymodens måde - dvs. med GPS! Der findes i Rudersdal Kommune og omegn langt over 295 skatte eller ’cache’, som de kaldes. Cache udtales [kasj] - og de ligger bare venter på at blive fundet af dig!

Prøv at trykke her. Så vil du kunne læse alt hvad du skal vide for at komme i gang.