Palmares er blot et finere ord for udstillingens festmiddag.

Festmiddagen holdes om aftenen lørdag den 5. november kl. 18:30 til 23:30 på Hotel Comwell Holte, Kongevejen 495A, 2840 Holte

Der serveres:

  • En velkomstdrink,
  • Kold røget hellefisk med emulsion, rosenkålsalat og krydderurter,
  • US Colorado Roast med selleriflan, 2 slags græskar og sherry sauce,
  • Chokolade brownie med appelsinparfait og brændt appelsinsauce. Hertil serveres kaffe og te.

Pris for deltagelse i festmiddagen er 395,00 kr. pr. person.

For deltagere i palmares har TAK16 med Hotel Comwell Holte aftalt en favorabel ”Festmiddagspakke”, der udover festmiddagen også inkluderer overnatning og morgenmad:

1 person i enkeltværelse: DKK 945,-

2 personer i dobbeltværelse: DKK 1485,-

Tilmelding til palmares sendes til Finn Strøiman på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ved tilmelding til palmares skal det oplyses hvor mange deltagere, der alene ønsker at deltage i festmiddagen, og hvor mange der ønsker at bestille en ”Festmiddagspakke”.

Ved bestilling af ”Festmiddagspakke”, skal der oplyses navne på de overnattende deltagere, samt om overnatning ønskes i enkelt- eller dobbeltværelse.

Betaling for deltagelse i palmares skal indsættes på TAK16’s konto i Nordea, Birkerød, reg.nr. 2253 konto nr. 6281 836 410 inden den 16. okt. 2016.

Hvis du betaler fra udlandet, så kan du vælge:

IBAN     DK0520006281836410 med Swiftadresse     NDEADKKK eller

PayPal: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Endelig reservering af værelser i forbindelse med ”Festmiddagspakke” sker først, når indbetaling på kontoen er registreret.

Deltagere ved TAK16, som ønsker at overnatte fra fredag d. 4. nov., og som ønsker at deltage i palmares med en ”Festmiddagspakke”, skal selv bestille og betale værelse på Hotel Comwell Holte natten den 4. – 5. nov. og ved bestillingen angive bestillingskoden 3531691 og samtidig gøre opmærksom på, at de har bestilt "Festmiddagspakken”, så de kan bo i det samme værelse alle nætter..