Når du er medlem af Birkerød Frimærkeklub er du også medlem af Danmarks Filatelistforbund (DFF). Herigennem har du adgang til mange fordele og tilbud.
 
1. Du får leveret medlemsbladet Dansk Filatelistisk Tidsskrift (DFT) på 80 sider seks gange årligt. Bladet er fyldt med artikler, læserbreve, byttedagskalender, nyheder indenfor litteratur og frimærkeudgivelser m.m.

2. I DFT er der også 5-6 sider med medlemmernes petitannoncer. Her har du også selv mulighed for seks gange om året at indrykke din egen annonce gratis.

3. DFF har et stort bibliotek og tidsskriftssamling med tilknyttede bibliotekarer, hvor medlemmer har mulighed for gratis at låne diverse filatelistisk litteratur, fagbøger, specialkataloger m.m.

4. Du kan købe og sælge gennem DFF’s netsalg.

5. DFF har regionale hjemmesider, hvor din klub har sine egne sider. Her kan du følge klubbens aktiviteter.

6. Som medlem af DFF kan du udstille din samling på en frimærkeudstilling, hvor samlingen bliver bedømt af kvalificerede og anerkendte dommere. Desuden har du mulighed for at kvalificere dig til nationale, nordiske og internationale udstillinger.

7. DFF samarbejder med Post Danmark Frimærker, der på mange måder støtter DFF’s arbejde. Vi har f.eks. fået ændret maskinafstemplingerne og fået genindført håndstempler på en række postkontorer landet over til glæde for dig som frimærkesamler.

8. DFF støtter juniorarbejdet for at sikre fremtiden for vores fælles hobby.

9. Du tilbydes også gennem forbundet at deltage i et kæmpe netværk af klubmedlemmer med fælles interesse. Spændende mennesker som du hele tiden møder på udstillinger og på byttedage rundt omkring i Danmark – eller hele verden!