Historik:

TAK23 – Den første klubudstilling i Danmark efter Coronaen

 

Den 18. og 19 marts slår Birkerød Frimærkeklub dørene op for TAK23. Udstillingen finder sted i Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1. Åbningstiderne er: lørdag 10:00-16:00 og søndag 10:00-14:00. Her kan du læse om parkering. Der er god mulighed for offentlig transport, da Birkerød Idrætscenter ligger tæt på Birkerød station og dermed S-tog og busser.

Udstillingen afholdes blandt andet for at fejre, at Birkerød Frimærkeklub i slutningen af 2021 rundede sit 80-års jubilæum.

Der er tilmeldt 38 eksponater, fordelt på 158 rammer, som vi glæder os til at vise frem for de forhåbentlig mange besøgende, der finder vej til Birkerød denne weekend. Langt hovedparten af de udstillede samlinger vises for publikum for første gang, så der vil virkelig være en masse nyt at se.

Allerede i november måned startede forberedelserne til TAK23 med afholdelse af en ’udstillerskole’ arrangeret af Danmarks Filatelist Forbund og Birkerød Frimærkeklub, og det er glædeligt at se, at mange af deltagerne har tilmeldt sig udstillingen.

Idrætscenterets cafeteria CAFE-RA er åbent under hele udstillingen, så både arrangører og gæster kan få lidt godt at spise og få slukket tørsten under arrangementet.

Vi har selvfølgelig også indbudt de danske frimærkehandlere, så de besøgende har mulighed for at få lidt nyt materiale med hjem til egne samlinger. Der bliver en tombola med flotte præmier, og endelig vil der i ’Glassalen’, lige ved siden af selve udstillingsområdet, blive etableret et ’mødecenter’ hvor der er plads til at mødes andre ligesindede inden for vores dejlige hobby.

Birkerød Frimærkeklub håber på at få skabt en rigtig hyggelig udstilling, hvor frimærkefolket kan mødes og nyde hinandens og frimærkernes gode selskab.

På gensyn i Birkerød idrætscenter til marts.

Har du spørgsmål,  er du velkommen til at kontakte Niels Erik Thunbo Pedersen på telefon 40 77 95 55 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..